Testeaza masina pe care vrei sa o cumperi apeland la o firma de rent-a-car

Alegerea unei masini poate sa fie foarte dificila, mai ales cand bugetul este unul nu foarte mare si trebuie ca sa se ia in considerare mai multi factori. Bineinteles, o masina cat mai noua este preferabila uneia second-hand, dar cum se poate alege o masina perfecta? Oare, este suficient sa faceti o proba minimala, de doar cateva minute de conducere, la care sa adaugati cateva pareri gasite pe Internet ori cerute unor prieteni si cunostinte?

Bine este cand o masina se poate testa o perioada ceva mai lunga de timp. Destule au fost cazurile cand, la proba solicitata, persoana ce urma ca sa cumpere autovehiculul a fost foarte incantata de modul cum s-a comportat, dar dupa doar cateva saptamani acesta a realizat ca nu reprezinta chiar ce anume isi dorea. Oare, de ce? Ori pentru ca este prea mic portbagajul, ori pentru ca autoturismul consuma mai mult decat se calculase, ori deoarece suspensiile masinii nu sunt chiar cele mai potrivite pentru drumurile ce urmau sa fie parcurse, si multe alte probleme – care, in urma unei probe de doar cateva minute, e o probabilitate destul de mare sa nu fie suficient de vizibile, mai ales daca persoana care efectueaza testele nu este si un foarte bun profesionist al domeniului. Rent a car

Totusi, cum puteti face si dumneavoastră o alegere convenabila? Daca aveti prilejul, cel mai corect ar fi ca sa conduceti personal vreme de cateva zile tipul de masina dorit inainte de a o cumpara. Daca un prieten are o astfel de masina, sau daca faceti apel la o firma de rent-a-car care detine deja o masina asa cum va doriti sa va cumparati, o puteti astfel inchiria pentru o perioada anume, stabilita personal de voi, avand posibilitatea de a lua astfel decizia cea mai potrivita.

Veti sti astfel cum se va comporta autoturismul atat prin oras, cat si la un drum lung, sau poate o sa o puteti vedea comportandu-se si in situatii de drumuri acoperite de zapada sau de gheata, veti sti asadar care e consumul de carburant in conditiile traficului din zonele frecventate si multe, multe altele. Veti putea sa va alegeti autoturismul ce vi se potriveste cel mai bine. Inchirieri automobile

Firmele de inchirieri auto ofera astazi o gama variata de modele, iar preturile se poate spune ca sunt foarte convenabile. Veti putea astfel alege una din diferitele tipuri de autovehicule: de oras, pentru off-road, vehicule hibride s.a.m.d. Iar in functie de timpul de inchiriere, se poate chiar sa obtineti un discount!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *