Superputerea viitorului

Superputerea viitorului

O sa incep sirul previziunilor in lumea generatiei mele si o sa spun ca in curand va fi o superputere sa te adaptezi evolutiei trendurilor digitale. Cand oamenii vor fi intrebati pe strada “-buna ziua, nu va suparati, suntem deja in 2038, care e superputerea dumneavoastra?“, iar ei vor spune “-pai stiti, platesc facturile online cu puterea mintii” sau “-merg pe bicicleta din apartament cu holograma“, tu ai face bine sa raspunzi “-sunt un early adopter si am conexiune buna la Internet!“. Pentru ca daca nu o sa faci asta, selectia naturala o sa-si faca treaba si tu o sa imparti pliante in timp ce oamenii care au inteles nevoia constanta de evolutie si schimbare, si mai ales utilitatea trendurilor, vor face lumea asta sa mearga inainte si sa functioneze. Exemple:

  • Madonna, care in februarie si-a lansat primul videoclip pe Snapchat Discover, aplicatia aia pentru selfies  *dash* , iar acum face acelasi lucru cu o alta piesa pe aplicatia de live-streaming Meerkat;
  • Jay-Z si-a tras platforma de music streaming – Tidal – si artistii dau buzna pe tarlaua lui;

Ceva imi spune ca oamenii astia nu actioneaza in necunostinta de cauza, iar uneori ignoranta noastra ne face sa pierdem startul in niste vremuri care nu asteapta dupa noi. Ne uitam si noi in jurul nostru? Ca superputerea mea e in lucru!

Aiurea