E prima oara cand inchiriati un automobil?

Inchirierea unei masini este o necesitate uneori, dintr-o multitudine de motive. Unii oameni apeleaza la o companie de rent a car deoarece pleaca intr-o calatorie de afaceri si trebuie sa lase masina personala acasa pentru familie, in timp ce sunt departe. Altii, pur si simplu, nu vor sa adauge mai multi kilometri la masina proprie cand calatoresc pentru afaceri, mai ales ca firma lor plateste cheltuielile pentru inchirierea auto. Deci, apelarea la un astfel de serviciu este o idee perfecta pentru calatoriile de peste zi sau peste noapte. Evident, alte persoane vor inchiria o masina pentru ca nu detin una, si in general folosesc autobuzul sau alta forma de transport public. Altii au nevoie de astfel de servicii pentru ca masina proprie este la reparat, sau pentru ca au nevoie de un vehicul mai incapator decat cel personal.

Indiferent de motivul pentru care apelati la o firma de inchirieri masini, website-ul http://www.mayarentacartimisoara.ro ne informeaza ca este important de stiut de ce anume aveti nevoie pentru a putea incheia un contract de inchiriere. Astfel veti elimina riscul de a va prezenta la agentie, doar ca mai apoi sa aflati ca ca nu aveti documentele necesare si nu puteti inchiria un automobil. In acest sens, acordati-va timpul necesar pentru a discuta cu un agent sau reprezentant al companiei cu care intentionati sa colaborati. Astfel veti economisi timp si efort, si veti putea pleca la drum mai repede.

Desi fiecare companie de inchirieri auto poate avea cerinte diferite, exista cateva cerinte comune pentru orice firma – care sunt obligatorii pentru a putea inchiria o masina. De exemplu, permisul de conducere (valid). Acest act este necesar pentru ca firma sa se asigure ca aveti drept legal de conducere, si pentru a se proteja impotriva a eventuale probleme legale in caz de accidente. Daca cazierul Dvs rutier arata ca sunteti un sofer cu grad crescut de risc, este posibil sa intampinati probleme in a inchiria masini, de aceea este bine sa va pastrati un cazier rutier care arata ca sunteti un sofer bun.

Desi nu orice firma de rent a car va solicita un avans financiar, cele mai multe vor face asa. Acest depozit va fi folosit in cazul in care sunteti implicat intr-un accident, nu returnati masina la timp, sau nu o returnati in aceeasi stare in care ati preluat-o. Acidentele nu sunt singurele care pot modifica starea masinii: pete pe scaune, rupturi ale materialelor din interior, geamuri zgariate sau cauciucuri deteriorate sunt de asemenea motive pentru care veti fi taxat extra, suma ce poate fi retrasa din avansul facut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *