2 Idei de marketing pentru saloanele de masaj erotic

2 Idei de marketing pentru saloanele de masaj erotic

Pe lume exista destul de putine lucruri care sunt mai relaxante decat un masaj erotic de calitate. Intrucat oamenii par a fi mai stresati ca niciodata, serviciile precum masajul erotic sunt necesare mai mult ca niciodata. Cu toate acestea, sa creezi idei de marketing pentru astfel de saloane poate fi destul de provocator. Poate fi greu sa gandesti creativ pentru a te asigura ca afacerea ta iese in evidenta de concurentii tai, mai ales daca asta nu e ceva care sa faci periodic.

Sansele sunt ca, daca nu ai un flux obisnuit de clienti care iti intra pe usa, nu te simti prea relaxat. Din fericire pentru tine, in continuare gasesti 2 idei de marketing pentru a-ti imbunatati vizibilitatea si a-ti pastra agenda cu rezervari plina.

1. Publica informatii utile

Fie prin intermediul retelelor de socializare, prin e-mail sau chiar prin posta directa, furnizarea clientilor de informatii utile ii va face sa revina pentru mai mult. Majoritatea proprietarilor de saloane de masaj erotic fac greseala de a se promova pe ei insisi si serviciile lor prea des, fara sa-si dea seama ca clientii se pricep excelent la ignorarea reclamei. In loc sa-ti bombardezi potentialii clienti cu reclame constante, impartaseste cu ei continut care ii distreaza si ii intereseaza, sau le provoaca o emotie dorita.

Ia in considerare articole despre antrenamente distractive sau alternative, tehnici pentru a ajuta la ameliorarea stresului sau chiar retete pentru lumanari si lotiuni de casa. Monitorizeaza ce atrage publicul cel mai mult, si ofera-le mai mult din ceea ce isi doresc.

Deoarece impartasesti informatiile potrivite, clientii tai se vor bucura sa vada continutul tau si vor avea mai multe sanse sa-si aminteasca de afacerea ta atunci cand au nevoie de masaj erotic. Aceasta strategie de a ajuta, nu de a vinde prin continut, se numeste marketing de continut.

2. Creaza continut excelent

Desi impartasirea de link-uri, fotografii si povesti din surse terte este o modalitate excelenta de a ramane in mintea clientului, nu te poti baza doar pe ele – trebuie sa iti pozitionezi afacerea de masaj erotic ca experta in piata.

Ia in considerare inceperea unui newsletter pe e-mail ca o modalitate de a crea si a partaja continut original. Scrisul continutului te poate speria initial, dar nu trebuie sa fie o sarcina dificila. Incepe prina te gandi la ce sfaturi are nevoie publicul tau, apoi pune-te si scrie despre ele.

Acest lucru ar putea fi modalitati de ameliorare a diferitelor dureri, sfaturi de masaj erotic specifice anumitor afectiuni, sau exercitii care aduc beneficii zilnice. Pentru a inventa subiecte pune-ti urmatoarele cateva intrebari:

  • Activitatea ta de masaj este specializata in ceva anume?
  • Esti pasionat de un anumit subiect?
  • Ce practici sau servicii te diferentiaza de restul saloanelor?

Raspunsurile la aceste intrebari sunt un punct de inceput excelent pentru a obtine subiecte despre care sa scrii.

Dupa ce incepi sa creezi continut original, asigura-te ca iti „imprastii” munca in toate retelele de socializare. Spune-le oamenilor cine esti, la ce te pricepi si cum poti fi o resursa autentica.
Nu uita, oamenii vor sa lucreze cu experti. Asa ca persista in a comunica cu ei, si in scurt timp vei deveni un expert recunoscut in nisa de masaj erotic.

Know How